16/09/2024 22:44

Bitcoin artacak mı, ne kadar yükselecek? Hangi seviyede test edecek? İşte uzman görüşü

BTC’nin görünümünü güçlendiren faktörlerden biri, Ethereum’un 410 $’lık yüksek seviyelere çıkan yoğun artışı. Geçmişte Ethereum, Bitcoin ve kripto piyasasının geri kalanı tarafından görülen önden gidiş hareketine sahipti.
 
Bu eğilim yakın vadede devam ederse, bu son ETH rallisi BTC’nin yakında 12.000 doları geçeceği anlamına gelebilir.
 
Bitcoin, fiyatı 12.000 $’a yükselirken, bu ivme uzun bir zayıflık döneminin ardından ortaya çıkarken, bugün bazı hafif güç işaretleri gösteriyor.
 
Bu güç, Ethereum’un gördüğü ve 388 $’dan yaklaşık 410 $’ lık yüksek seviyelere gönderdiği hareketle de hemen hemen benzerlik arz ediyor.
 
BTC’nin bu hareketi yansıtması ve yakın vadede yükselmeye devam etmesi olası.
 
Bununla birlikte, bir analist Bitcoin’in yakın vadede 11.000 $ ‘a düşmesini beklediğini belirtiyor.
 

Bitcoin 12.000 Dolar Seviyesine Yaklaşıyor

11.600 $ civarında uzun bir ticaret döneminin ardından Bitcoin, nihayet fiyatının yükselmesine izin veren hafif bir ivme kazanmaya başladı.
 
Bitcoin şu an 11.800 $’lık fiyatıyla % 2 artış göstermiş durumda.
 
Bu son yükseliş, kriptoyu anahtar 12.000 $’lık direncine bir adım daha yaklaştırdı, ancak altındaki son kırılmanın ardından bu seviyeyi henüz test etmedi.
 
Yakın vadede, yakından izlenecek bir faktör, Ethereum’un bir gecede oluşturduğu ivmeye nasıl tepki verdiği şeklinde olacak.
 
Bu ivme, ETH’ye 390 $’ın altından yaklaşık 410 $’ a tırmanmasına izin verdi ve henüz bu yükseklerde net bir ret açıklamadı.
 
ETH son zamanlarda piyasaya rehberlik ettiği için, Bitcoin’in yakında izini sürmesi ve 12.000 $’ın üzerine çıkması mümkün.
 

BTC 11.000 Doları Yüksek Seviyelere Çıkmadan Önce Test Edebilir

Bir analist, Bitcoin’in anahtar kısa vadeli likidite bölgesini 11.000 $’da kullanamadığı sürece net bir ivme kazanmak için mücadele etmeye devam edeceğine inanıyor.
 
Bu seviyeye dokunulana kadar 12.000 $ ‘ın üzerinde bir kırılma beklemiyor.
 
“BTC güncellemesi: Hala oldukça temiz, fiyat düşüşte direnci yeniden test etmeye devam ediyor. Bunlardan biri gerçekten kırıldığında, 12100 $’ın tekrar test edilme şansının yüksek olduğunu düşünüyorum, yine de bunun olacağına bahse girmem. Bana göre 11.000 $ ana çekiliş bölgesi olarak kalmaya devam ediyor.”

Kontrol Et

ABD’nin dış ticaret açığı temmuzda yüzde 7,9 arttı

ABD Ticaret Bakanlığı’nın temmuz ayına ilişkin dış ticaret verilerine göre, ülkenin dış ticaret açığı temmuzda …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir