25/09/2024 07:24

2022 Toyota Corolla Cross Radara Yakalandı!

Tamamen yeni 2022 Toyota Corolla crossover tedavisi görüyor ve ABD'ye geleceği söylentileri var. Yeni casus fotoğraflar ortaya çıktı ve görünen o ki yeni Corolla crossover'a sadece aylar kaldı. Casus fotoğrafları, yeni Toyota SUV'nin Amerikan yollarında kamufle edildiğini gösteriyor . Toyota Cross, 2022 Honda Civic Hatchback'i alacak.
 

Adını popüler sedan ile paylaşıyor olsa da benzerlikler burada sona eriyor. Tasarım dili bile sedan Corolla'dan çok uzak. Izgaralar, farlar, alt fasya sedanlara uymuyor.
 
 
Aracın profili, sahnede neler olup bittiğine bakar, bu da çok geleneksel göründüğü anlamına gelir. Her yerde kavisli çatı çizgisi ve ince çıkıntılar gibi oldukça ilginç parçalar var. Arka kısım da çok ilginç görünüyor, arka lambalar çok düzgün görünüyor. 
 

 
Güç aktarma organı muhtemelen iyi 140 beygir gücü ve 129 Ib-ft tork olan 1.8 L dört silindirli doğal emişli motor olacaktır. Motor muhtemelen CVT şanzıman ile eşleştirilecek. Sistemde size 72 beygirlik bir elektrik motoru kazandıracak bir hibrit versiyonu da yapım aşamasında. Kurulumun kullanacağı IC motoru hakkında bir onay yok. 
 
Üretimin Eylül 2021'de başlayacağı söyleniyor ve bu nedenle piyasaya sürülmesi bu ay civarında olacak. Toyota Corolla Cross, 2022 model yılı ile gelecekti.

Kontrol Et

Almanya iş dünyası güveninde resesyon sinyalleri

Almanya’da IFO iş iklimi endeksi düşüşünü sürdürerek Avrupa’nın en büyük ekonomisinde resesyon endişelerini artırdı. Almanya’da …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir