26/09/2024 05:14

Binance’den DOGE ve SHIB Açıklaması Geldi!

Dogecoin (DOGE) 2021 yılına damga vuran kripto paralar arasında yer alıyor ve hem fiyat performansı hem benimsenmesinde artış ile dikkatleri üzerine çekiyor. Shiba Inu (SHIB) ise son günlerde özellikle Binance listelenmesi ile adından sıkça söz ettiriyor.
 
 
CZ’den Önemli Açıklama
 
Binance CEO’su Changpeng Zhao (CZ) dün Twitter üzerinden yaptığı bir açıklama ile kendisinin DOGE ya da SHIB almadığını paylaştı. Buna ek olarak DOGE ya da SHIB’in destekçisi olmadıklarını dile getiren CEO, projelerin karşısında da olmadıklarının altını çizdi.
 
CZ konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Sorumluluk reddi: Herhangi bir  DOGE veya SHIB sahibi değilim. Ben/biz onların destekçisi ya da karşısında değiliz. Sadece tarafsız bir piyasa yeri sağlıyoruz. Anlamadığınız paraları satın almayın.” sözlerini kullandı.
 
 
 
 
DOGE ve SHIB Fiyatları
 
Yazının kaleme alındığı an itibari ile DOGE 0,46 dolardan ve SHIB 0,000031 dolardan işlem görüyor. Bu noktada Dogecoin’in 8 Mayıs’ta 0,73 dolar ile rekor kırdığını ve SHIB’in de 10 Mayıs’ta 0,000038 dolar ile rekor kırdığını belirtmek gerekiyor.
 
Bunlara ek olarak Shiba Inu’nun bir kopya proje olduğu ifade edilebilir. Dogecoin’in yaşadığı muazzam yükselişin ardından geliştiriciler Shiba Inu ve Akita Inu gibi birçok proje piyasaya sürdü. Ayrıca projenin kurucuları ve destekleyicileri SHIB’i bir DOGE katili olarak nitelendiriyor.
 
Bunlara ek olarak Binance daha önce yaptığı bir açıklamada da konuyla ilgili risk uyarısında bulunmuştu. Çünkü SHIB de Dogecoin gibi herhangi bir amaca sahip olmadan sadece FOMO ile yükseldi ve bu yükselişin düşüşünün de çok sert olabileceği ifade ediliyor.
 
Kaynak: Cointurk
 

Kontrol Et

Bakan Şimşek, ABD’de yatırımcı toplantıları ve görüşmelerini sürdürüyor

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 79. BM Genel Kurulu dolayısıyla bulunduğu New York’ta, yatırımcı …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir