27/09/2024 06:05

Bilgisayara ihtiyacı olan uzaktan eğitim öğrencilerine Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeli haberi verdi….

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine Toplantısı sonrasında öğrenvilere tablet dağıtılacağını açıkladı. Erdoğan "İlk etapta 500 bin öğrencimize ücretsiz tablet bilgisayar vereceğimiz süreci başlattık. Önümüzdeki haftadan itibaren peyderpey bu tabletleri öğrencilerimize Milli Eğitim Bakanlığı olarak dağıtmaya başlıyoruz." ifadelerini kullandı.
Tablet dağıtımı nasıl olacak? Kimler tablet alabilecek? Cumhurbaşkanı Erdoğan"uzaktan eğitim öğrencilerimizden bilgisayar ihtiyacı olanlar için çalışma yürütüyor, ilk etapta 500 bin öğrencimize ücretsiz tablet bilgisayar vereceğimiz süreci başlattık. Önümüzdeki haftadan itibaren dağıtmaya başlıyoruz" dedi. 
Cumhurbakanı Erdoğan sonrasında "Önümüzdeki haftadan itibaren dağıtıma başlıyoruz." açıklamasını yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu açıklamalarından da anlaşıldığı gibi ücretsiz tablet desteğinin önümüzdeki haftadan itibaren yapılacağı anlaşılıyor.
Tabletlerin nasıl alınacağı veya ücretsiz tablet başvurusunun nasıl yapılacağı henüz belli değil. Önümüzdeki günlerde ücretsiz MEB tablet için nereye ve nasıl başvuru yapılacağının açıklanması bekleniyor

Kontrol Et

Bakan Şimşek, ABD’de yatırımcı toplantıları ve görüşmelerini sürdürüyor

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 79. BM Genel Kurulu dolayısıyla bulunduğu New York’ta, yatırımcı …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir