17/10/2024 14:25

Decacorn Angels Londra’da da Yerini Aldı

Türkiye’nin tek global melek yatırımcı ağı olan Decacorn Angels CEO’su Duygu Eren, Türkiye’nin ardından Londra’da yerlerini aldıkları ve 360 derece hizmet vererek yeni nesil bir melek yatırım ağı olduklarını açıkladı.

Decacorn Angels CEO’su Duygu Eren, Decacorn Angels’ın İngiltere’nin başkenti Londra’da yeni bir açılımla ofis açtıkları müjdesini verdi.

Yatırımcı tarafında Türkiye’de ilginin son yıllarda arttığını ve özellikle bu sene ile beraber yeni yeni isimlerin melek yatırımcı olduğunu söyleyen Eren, “Decacorn Angels olarak sadece Türkiye’deki girişimlere yatırım yapmıyoruz. San Francisco’daki Decacorn Angels bizi besleyen bir yapı. Diğer taraftan da Türk diyasporasındaki girişimlere de çağrıda bulunuyoruz. İyi girişimlerin Türkiye’den yatırım almasını sağlamak birinci hedefimiz. Uzun zamandır çalışmalarımızı sürdürdüğümüz İngiltere açılımımızı Londra’da gerçekleştirdik. Attığımız bu önemli adımla Decacorn Angels’ın daha fazla tanınmasını ve aynı şekilde hareket edeceğimiz bir yapının oluşmasını sağlayacağız.

Türk girişimlerinin yurtdışında globale açılmalarının çok önemli olduğunu da vurgulayan Eren, “Türk girişimlerin o pazarlarda da satış yapabilmesi, o pazarlarda müşterileriyle bir araya gelebilmesi çok değerli. O kısımda da yine kendilerine danışmanlık noktasında hizmetler veriyoruz. Yani biz 360 derece düşünüyor ve sadece bir melek yatırım ağı olarak hareket etmiyoruz. O sebeple de yeni nesil melek yatırımı diyoruz ve Türkiye’deki tek global melek yatırım ağıyız. Tabii bu da bize ayrıca bir sorumluluk ve görev bilinci yükleniyor. Türk girişimci arkadaşlara her zaman inandık ve yüzden de bunca sene bu kadar çok yatırımın içinde bulunduk beraber.” şeklinde konuştu.

Decacorn Angels Hakkında: Decacorn Angels, decacorn olma yolunda yenilikçi ürünler ve çözümler geliştiren erken aşamadaki girişimleri desteklemeyi amaçlıyor. Yatırım yapmanın hem sanat hem de bilim olduğuna ve güçlü bir topluluğun girişimleri desteklemek için doğru altyapının oluşturulmasına yardımcı olabileceği amacıyla yoluna devam ediyor. Her ay düzenlenen yatırım toplantılarımızla geleceğin Decacorn’ları olma potansiyeline sahip girişimcileri bir araya getiren Decacorn Angels, melek yatırım alanında her biri kendi uzmanlık alanında uzmanlaşmış deneyimli yatırımcılardan oluşan bir ağ. Decacorn Angels, sadece finansman değil, girişimlerin toplum ve dünya üzerindeki olumlu etkilerini de ön planda tutuyor. Bu nedenle sadece yatırım yapmakla kalmıyor, aynı zamanda girişimcilere danışmanlık ve yardım sağlayarak destek olmayı ve büyümelerini hızlandırmayı amaçlıyor.

Kontrol Et

THY, TİM’in “İnovaLİG 2024” yarışmasında ödül kazandı

Türk Hava Yolları (THY), Türkiye İhracatçılar Meclisinin (TİM) “İnovaLİG 2024” yarışmasında ödüle layık görüldü. THY …