21/09/2024 14:55

Vakıfbank 2021 Yeni Yıl Kredisi Kampanyası

Yeni yıla girmemize günler kala açıklanan kredi kampanyalarına Vakıfbank da katıldı. Vakıfbank kredi oranlarını yeni yılla beraber güncelledi. Yapılan kampanya büyük ilgi gördü.
 
Vakıfbank yeni yıl kredi kampanyası müşterilerinin yüzünü güldürecek. Yıl sonuna doğru artan kredi faiz oranları vatandaşları tedirgin ederken yeni yıl ile beraber başlayan kampanyalar bir nebze de olsa vatandaşın yüzünü güldürdü. Kovid-19 salgını ile beraber başlayan sıkıntı süreç ihtiyaç kredilerine olan talebi arttırmıştı. İşte Vakıfbank 2021 yılı kredi kampanyası…
 
 

 

Efektif Yıllık Faiz Oranı hesaplamasına kredi için tahsil edilen (BSMV dahil) kredi tahsis ücreti, faiz ve vergiler dahil olup sigorta tutarları dahil edilmemiştir. 50.000 TL için 1 yıllık Hayat Sigortası prim tutarı, 35 yaşındaki erkek müşteri için 389,32 TL’dir. Sigorta primi, 35 yaş üzerinden hesaplanmış olup kredi tutarı, kredi vadesi, müşteri yaşı ve cinsiyetine göre değişiklik göstermektedir. Efektif Yıllık Faiz Oranı örnek vade ve örnek tutar üzerinden hesaplanmıştır.

Kontrol Et

Merkez Bankası rezervleri 153,6 milyar dolar oldu

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) toplam rezervleri, 13 Eylül haftasında bir önceki haftaya göre 6 …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir