18/09/2024 11:21

Uzman isim dolar ve altında büyük yükseliş geliyor diye uyardı

Piyasa uzmanı Selçuk Geçer, altın ve dolar üzerine çarpıcı açıklamalarda bulundu. Altın ve dolar kurunda hareketlilik sonrası yükselişte olan altın ve dolar düşüşe geçmişti. Merkez Bankasının kararı ve Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın istifası sonrası dolar kurunda düşüş oldu.

Peki, dolar kuru ve altın fiyatları ne zaman düşecek ve yükselecek? Altın ve dolardaki yükselme trendi 2021 yılında devam edecek mi? Dolar ve altın yatırımcısı düşüş ve yükselişi yakından takip ediyor. Dolar kaç TL olacak? Altın fiyatlarında en etkili, altının ons değerini ne yükseltiyor?

GRAM ALTIN FİYATINDA REKOR BEKLENİYOR

Selçuk Geçer, önümüzdeki günlerde altın ve dolar kurunda ciddi bir yükseliş olabileceğinin altını çizerek, "Hem altın hem de doların yükseldiğini göreceğiz. Altın uluslararası gelişmelere bağlı olarak teşvik haberleriyle ve korona virüsü çok hızlı bir şekilde yayılmasıyla yükseliyor. Türkiye'de makro ekonomik verilerin bozulmasıyla beraber dolar kurunda devalüasyonist etkilleri görmeye başlayacağız. İkisine bağlı olarak da gram altında rekor kırılacak. " dedi.

Kontrol Et

Bakan Şimşek, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası yönetimiyle görüştü

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, bir araya geldiği Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir