26/09/2024 04:48

Türkiye e-ticaret ile büyüyor!

Ev, vasıta ve diğer kategorilerdeki arayışlarını salgın döneminde de sürdüren kullanıcılar için sahibinden.com, "Görüntülü Arama ile Gezilebilir" özelliğini hayata geçirerek uygun portföylerin uzaktan tanıtılmasına destek oldu. 
 
Salgın sürecinde moto kurye ihtiyacının oluşmasıyla motosikletlere, yaz döneminde kamp sandalyesi, kamp masası ve mutfağı ile şezlong ilanlarına, eğitimin başladığı sonbahar döneminde ise bilgisayar, tablet, yazıcı gibi teknolojik araçlara ilgi arttı. Satılık müstakil ev, bahçeli ev, bahçeli daire ilanları da yoğun ilgi gördü.
 
"E-ticaret sektörü hızla büyümeye devam ediyor"
 
Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Nazım Erdoğan, koronavirüs salgını sürecinde kullanıcıların daha fazla tercih etmeye başladığı e-ticaret sektörünün büyümeye hızla devam ettiğini belirterek, bu büyümeyi Bankalararası Kart Merkezi’nin verilerinin de desteklediğini söyledi.
 
Erdoğan, aşı konusundaki gelişmeler ile normalleşmenin yaklaşacağını umduklarını ifade ederek, "Bu dönemde ilk kez e-ticareti deneyimleyen veya yeni alanlarda da deneyimini zenginleştiren kullanıcılar sayesinde e-ticarete ilginin devam edeceğini düşünüyor, teknoloji altyapısındaki gelişmeler, kredi kartı kullanımında yaşanan artış, online alışveriş deneyimi ve genç nüfusun etkisiyle ülkemizde e-ticaret sektörünün orta ve uzun vadede büyümesini bekliyoruz." diye konuştu.

Kontrol Et

Bakan Şimşek, ABD’de yatırımcı toplantıları ve görüşmelerini sürdürüyor

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 79. BM Genel Kurulu dolayısıyla bulunduğu New York’ta, yatırımcı …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir