25/09/2024 08:39

Sıvı yağ fiyatlarına dev indirim O markette sıvı yağ 19 lira!

Toprak Mahsulleri Ofisi tarafından ayçiçek yağı ithalatının ihalesi yapılmıştı ve bu ihale sonucuna göre1 ton başına ayçiçek yağı fiyatı bin 471 dolar olarak belirtildi. Dolar/TL kurundaki sert dalgalanmaların ardından ayçiçek yağının fiyatının önümüzdeki günlerde yükselmesi bekleniyor. Bu beklenti üzerine vatandaşlar zam gelmeden hemen önce indirimli olarak sıvı yağ satın almak istiyor. Vatandaşlar bunun için araştırma yaparken bu araştırmalara cevap niteliğinde bir haber Migors Sanalmarketten geldi.
 
 
ZAM BEKLENİYOR
 
Türkiye’de 2021 yılında da ayçiçek yağı en fazla ithal edilen ürünler arasında yer aldı. Ayçiçek yağı fiyatlarının bu denli zamlanması dolara bağlı ithalat ve iç piyasada artan girdi maliyetlerinden kaynaklı olduğu belirtiliyor. Dolar kurunun her geçen gün artmasıyla ayçiçek yağı fiyatları ilerleyen günlerde zam geleceği öngörülüyor.
 
 
YAĞ FİYATLARINDA İNDİRİM
 
Bu haberlerin ardından yağ fiyatlarındaki indirim araştırılmaya başlandı. Gelen habere göre Migros Sanalmarket üzerinde sıvı yağ fiyatlarında indirim yapıldı.
 
Hüner Mısır Yağı 23 lira 50 kuruşa satılırken Sırma Yağ ise 30 lira 90 kuruşa satılıyor. Fiyatlar böyleyken Migros Ayçiçek Yağı 19 lira 90 kuruşa satılıyor. Komili Ayçiçek yağı ise 29 lira 50 kuruşa satılmaya başlandı.
 
Bu fiyatlar ise şöyle belirtildi:
 
 
 
Ayrıca online alışveriş üzerinden kota bulunmuyor ve vatandaşlar diledikleri kadar alışveriş yapabiliyorlar.
 
Kamupersoneli

Kontrol Et

Almanya iş dünyası güveninde resesyon sinyalleri

Almanya’da IFO iş iklimi endeksi düşüşünü sürdürerek Avrupa’nın en büyük ekonomisinde resesyon endişelerini artırdı. Almanya’da …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir