27/09/2024 07:05

Alışveriş merkezlerinde yeni dönem Alışveriş merkezleri kapatılacak mı?

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği'nin (GYODER) mevcut sorunlara çözüm bulmak amacıyla hayata geçirdiği GYODER Çözüm Platformu'nun 5'inci toplantısı, Alkaş iş birliğiyle çevrim içi gerçekleştirildi.
 
"Pandemi Sonrasında Nasıl Bir Dünya? Ofis ve Alışveriş Merkezleri" başlığıyla gerçekleştirilen toplantının açılışında konuşan Kalyoncu, salgının tüm sektörler gibi gayrimenkulü de etkilediğini, kişilerin çevresiyle ilişkisinin tamamen değiştiği bir dönemin yaşandığını söyledi.
 
İnsanların artık yüksek katlı yapıları hayatından çıkarmak istediğini ve konutlara yönelik taleplerinin değiştiğini anlatan Kalyoncu, "Yapılı çevreyi etkileyen her şey gayrimenkul sektörünü de etkiledi. Sektör bir değişim dönüşüm sürecine girdi. Bu süreçte 3T diye tabir ettiğimiz tabiat, teknoloji ve tasarıma daha çok dikkat edilmesi gerekiyor. Tabiatla uyumlu bir şekilde, tabiata saygı duyarak, teknolojinin en yeni imkanlarından faydalanarak, iyi tasarlanmış ve tasarım hakkı verilmiş projelerin bu tür krizlerden daha düşük etkilendiğini söyleyebiliriz." şeklinde konuştu.

Kontrol Et

Bakan Şimşek, ABD’de yatırımcı toplantıları ve görüşmelerini sürdürüyor

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 79. BM Genel Kurulu dolayısıyla bulunduğu New York’ta, yatırımcı …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir