27/09/2024 05:27

ABD’de Yapılacak En İyi 15 Küçük İşletme Fikri

Amerika Birleşik Devletleri'nde iş fırsatları mı arıyorsunuz? ABD'de iş kurmak, dünyadaki çoğu ülkeye kıyasla daha kolaydır.
 
Ancak, iş yapmaya karar verdiğiniz her yerde doğru iş fırsatını seçmek çok önemlidir . Burada Amerika Birleşik Devletleri'nde daha az parayla başlayabileceğiniz trend olan ve karlı küçük işletme fikirlerini derledik.
 
ABD kültürünün dayanak noktası Amerikan Rüyasıdır. Amerikalılar, her bireyin çok çalışarak finansal olarak başarılı olabileceğine ve başarılı olabileceğine inanıyor. Bu inanç, güçlü bir iş ahlakına ve liyakate dayalı bir sisteme katkıda bulunur.
 
Amerikan iş kültürü ayrıca bireysel inisiyatif ve başarıya yoğun bir vurgu ile karakterizedir. Bireysel performans için kişisel yeterlilik, profesyonellik ve hesap verebilirlik çok takdir edilmektedir.
 
 
ABD'deki En İyi 15 Küçük İşletme Fikri
 
Amerika Birleşik Devletleri'ndeki en iyi küçük işletme fırsatları için önerilen listemize bir göz atalım:
 
 
01- Takı Yapımı
 
Moda ve stil konusundaki farkındalığın artması, takıları ABD'deki girişimciler için son derece potansiyel bir iş fırsatı haline getirdi. Yaratıcı bir zihne sahip, güncel moda trendleri hakkında bilgi sahibi ve mücevher konusunda tutkulu bir kişi kuyumculuk işine başlayabilir.
 
 
02- Peyzaj
 
Peyzaj uzmanı, peyzaj mimarlığı hakkında yeterli bilgiye sahip kişidir. Peyzaj mimarlığı uygulaması, saha analizi, saha envanteri, arazi planlaması, bitkilendirme tasarımı, derecelendirme, yağmur suyu yönetimi, sürdürülebilir tasarım, inşaat şartnamesi ve tüm planların mevcut bina kodları ile yerel ve federal yönetmeliklere uygun olmasını sağlamayı içerir.
 
 
03- Pazarlama Metni Yazma
 
Müşterileriniz için yaratıcı çevrimiçi kampanyalar ve içerik planlayabilir ve oluşturabilirseniz, Amerika Birleşik Devletleri'nde başarılı bir pazarlama metin yazarlığı işinize sahip olabilirsiniz. Sosyal medya kampanyaları, uygulamalar, mobil yarışmalar, video, e-posta dağıtımı, arama motoru optimizasyonu, çevrimiçi medya reklamı satın alımları veya bunların bir karışımını oluşturmanız gerekecek.
 
 
04- Mobil Salon
 
Mobil salon işletmeleri, yoğun iş temposu içinde kendilerine vakit ayıramayan kişilere, özellikle tam zamanlı çalıştıkları veya yaşlılık dönemlerinde salon hizmeti lüksünü yaşatmak için hizmet vermektedir. Güzellik ve kozmetolojiye ilgi ve eğitim almış bir kişi, salon hizmetini bir kişinin evine veya ofis, otel, hastane gibi arzu ettiği herhangi bir yere götürerek bu hizmeti sağlayabilir.
 
 
05- Çevrimiçi Satış
 
Belirli bir üründe uzmansanız , işletmeyi evinizden çevrimiçi satmaya başlayabilirsiniz . Bitmiş ürünü üreticiden temin edebilir ve bu ürünleri kendi web sitenizden veya diğer çevrimiçi pazarlardan satabilirsiniz.
 
 
06- Parti Hizmeti
 
Bir parti hizmeti işi, bazı temel yönetim ve pazarlama becerileriyle başlayabileceğiniz en karlı fırsatlardan biridir. Yiyecek ve içecek, catering, çiçek aranjmanı, dekorasyon, oturma düzeni, fotoğrafçılık, DJ vb. hizmetleri de sunabileceğiniz ABD'de parti hizmeti işi yüksek talep görmektedir.
 
 
07- Kişiselleştirilmiş Ürünler Satmak
 
Kişiselleştirilmiş ürünler yaratabilen biriyseniz, kişiselleştirilmiş bir ürün işine başlamayı düşünebilirsiniz. Mum yapımı, özel sabun yapımı, özel pasta yapımı, tığ işi, cam gravür, karalama defteri yapımı, hediye sepeti vb.
 
 
08- Mülk Yönetimi
 
Çok sayıda devamsız mülk sahibinin ilgisini çeken bir yerde yaşıyorsanız, kendinize ait bir mülk yönetimi işine başlayabilirsiniz. Asıl sorumluluğunuz, sahipleri orada olmadığında bu mülklere göz kulak olmak ve onlarla ilgilenmek olacaktır. Bakım dışında, zamanında yatırılması gereken farklı emlak vergileriyle de ilgilenmeniz gerekecek.
 
 
09- Geri Dönüşüm Toplama
 
Geri dönüşüm toplama, Amerika Birleşik Devletleri'ndeki küçük işletme fırsatları arasında en karlı olanlardan biridir. Ürün kategorinize, e-atıktan çöpe kadar her türlü geri dönüştürülebilir ürünü dahil edebilirsiniz. Bu işe tamamen geri dönüştürülebilir ürünlerle veya belirli bir niş ile başlayabilirsiniz.
 
 
10- Akıllı Telefon Tamiri
 
Akıllı telefon pazarı dünya çapında hızla artarken, akıllı telefon tamir işine başlamak için büyük bir fırsat yaratıyor. Bu işe başlamak oldukça kolaydır. Uygun becerilere ve uzmanlığa sahip olmanız gerekecektir.
 
 
11- Finans Danışmanlığı
 
Finans danışmanlığı, finansla ilgili çeşitli farklı hizmetleri içerir. Uygun uzmanlığa ve bilgiye sahip olan herhangi bir kişi, bu işe ev tabanlı olarak da başlayabilir. ABD'de sigorta, yatırım planlaması, vergi danışmanlığı, muhasebe, iş danışmanlığı, tahsilat acentesi, gider azaltma analisti ve çok daha fazlasını içerir.
 
 
12- Çeviri Hizmeti 
 
Çeviri hızla çevrimiçi para kazanma fırsatları sunan yüksek potansiyelli web tabanlı bir iş haline geliyor. Sürekli artan ağ bağlantısı ve küreselleşme ile birlikte, diğer dilleri bilmek ve anlamak, toplumun hızına ayak uydurmak için son derece hayati hale geldi.
 
 
13- Döşeme
 
Mobilya ve döşeme yönetimi konusunda uygun beceri, bilgi ve deneyime sahipseniz, bu işe yarı zamanlı olarak da başlayabilirsiniz. Bu işte müşteriniz iki sektörden de gelebilir; konut ve ticari. Bu işte uygun fiyatlandırma ve pazarlama stratejisi önemlidir.
 
 
14- Düğün Danışmanlığı 
 
Düğün danışmanlığı veya düğün planlama işi, organize ve ayrıntılara odaklanan birine doğal gelebilir. Son on yılda profesyonel düğün danışmanlarına olan ihtiyaç katlanarak arttı. Günümüzde insanlar genellikle hayallerindeki düğünü yaratmak için gerekli detayları gözden geçirmek için profesyonel ve özel hayatlarının taleplerini dengelemekle meşguller.
 
 
15- Ağaç İşleme
 
Ahşap el sanatları işi evden başlatılabilir. Ahşap el sanatları gibi farklı yenilikçi kutular, kaşıklar, mumluk, kitaplık, oturma düzenleri, ev dekor ürünleri, oyuncaklar, fotoğraf çerçeveleri, takılar, kesme tahtaları ve daha birçok ürün yapılabilir. Ahşap zanaat yapımı, Amerika Birleşik Devletleri'ndeki küçük işletme fırsatları arasında en trend ve karlı olanlardan biridir.

Kontrol Et

Bakan Şimşek, ABD’de yatırımcı toplantıları ve görüşmelerini sürdürüyor

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 79. BM Genel Kurulu dolayısıyla bulunduğu New York’ta, yatırımcı …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir