25/09/2024 09:19

2022 Volvo XC90 görücüye çıktı 2022 Volvo XC90 fiyatı ve özellikleri belli oldu mu?

Volvo XC90 orta büyüklükteki lüks SUV birçok gelişmiş teknolojik özelliklere sahiptir. Markanın amiral gemisi ürünü olarak, Volvo'nun fiyat aralığına sığabileceği her şeyi alıyor. Direksiyon başında en güvenli sürüş deneyiminin yanı sıra yarı otonom sürüş modunu da sunuyor. SUV'nin 2022 modeli ile Volvo'nun otonom sürüş deneyimini geliştirmesi ve bir adım daha ileri götürmesi bekleniyor. Paketin öne çıkan özellikleri, gösterişli iç mekanı, çağdaş dış tasarımı ve kapsamlı özellikler listesi olmaya devam edecek.
 
 

 
Toplam 7 farklı donanım seçeneği ile sunulacak; T5 Momentum, T5 R- Design, T6 Momentum, T6 R-Design ve T6 Inscription. Şu anda otomobil, tamamen dijital bir küme ve portre odaklı bir bilgi-eğlence ekranı dahil olmak üzere birçok teknoloji odaklı özellikle donatılmış olarak geliyor. 2022 Volvo XC90'dan ne bekleyeceğinizi öğrenelim.
 
 
2022 Volvo XC90'daki yenilikler neler?
 
2022 Volvo XC90 aynı platformu temel alacak ancak küçük güncellemeler sunması bekleniyor. Bilgi-eğlence sistemi için bir güncellemenin yolda olduğu söyleniyor. Volvo ayrıca birçok söylentiye göre geliştirilmiş bir hibrit güç aktarma organı sunacak. Bununla birlikte, genel olarak, biraz geliştirilmiş paketi ile aşağı yukarı aynı kalacaktır.
 
 
2022 Volvo XC90'da sunulan motor ne olacak?
 
Volvo XC90 ile üç motor seçeneği alıyorsunuz ve 2022 model yılında da aynısını sunması bekleniyor. Her üç motor seçeneği de önden 2.0 litrelik turboşarjlı dört silindirli motordan türetilmiştir. Peki, bu fiyata lüks bir arabadan daha fazlasını bekliyor olabilirsiniz, değil mi? Tüm motor seçenekleri, performanstan çok maksimum yakıt verimliliği sağlayacak şekilde ayarlanmıştır. Temel motor T5 olarak adlandırılıyor ve 250 beygir gücü üretebiliyor. Orta trim motoru T6 olarak adlandırılıyor ve 316 beygir gücü üretebiliyor.
 
 
En üst seviye T8 motoru ise bir plug-in hibrit motordur. Toplamda 400 at üretir ve iki elektrik motoruyla akuple edilir. Tüm motorlar 8 ileri otomatik şanzımanla eşleştirildi. Maksimum 5000 pound çekebilir ve standart olarak önden çekiş sunar. 2022 modeli ile hibrit versiyonun daha iyi ve daha büyük elektrik motorlarının yanı sıra bir pil takımı alması bekleniyor.
 
 
2022 Volvo XC90'ın mpg rakamları ne olacak?
 
Volvo XC90 üzerinde çok duruluyor yakıt tasarruflu teknolojiler ima. Böylece performans alanında bazı puanlar kaybettiğinde, verimlilik bölümünde bunu telafi ediyor. Şu anda sınıfının en iyisi kombine MPG rakamı olan 25'i sunuyor. Hibrit motorla işler daha da iyileşiyor ancak düşük menzilinin sunduğu pek bir şey yok. Bu nedenle Volvo'nun gelecekteki otomobillerinde ağırlıklı olarak odaklanacağı hibrit güç aktarma sisteminin performansının yanı sıra verimliliğini de artırmasını bekliyoruz.
 
 
 
İyi yakıt verimliliği , Volvo XC90 için de iyi bir menzil anlamına gelir . Motorun daha küçük boyutu, oldukça iyi bir yakıt ekonomisi rakamına ulaşmasına yardımcı olur. Karşılaştırıldığında, yaklaşan tek SUV Jaguar F-Pace. Ancak 2022 modeli ile Volvo'nun yakıt ekonomisi bölümünde liderliğini sürdürmesi bekleniyor. 
 
 
2021 Volvo XC90'ın iç mekanları ve kargo alanı ne olacak?
 
Volvo sadece güvenli otomobiller yapmayı değil, aynı zamanda zarif bir şekilde tasarlanmış kabin sunan otomobilleri de biliyor. XC90 bu durumda farklı değildir ve segmentinde sınıf malzemeler en iyi sunar. Gösterge paneli tasarımı ve düzeni, fiziksel düğmeler üzerinde minimum stres ile çağdaş tutulmuştur.
 
 
 
Tamamen dijital gösterge paneli, araç hakkında net ve ayrıntılı bilgilerle birlikte okunması kolay bir arayüz sunar. Öndeki iki sıra geniş olsa da, son veya üçüncü sıra çocuklar için en uygun olanıdır. Volvo'nun 2022 modeliyle standart olarak daha da fazla özellik sunması bekleniyor ve lüks oyunu bir üst seviyeye taşıyacak.
 
 
2022 Volvo XC90'ın dış tasarımı nasıl?
 
Volvo XC90 ayırt edici stil sunuyor geniş, köşeli silueti ile birlikte. Volvo'nun mümkün olan her şekilde oldukça çağdaş olan yeni çağ tasarımını başlatıyor. SUV'nin 2022 modelinin yeni boya şemalarının yanı sıra dış görünüm açısından da küçük değişiklikler sunması bekleniyor.
 
 

 
Şık bir profile sahip olmaya ve bugün piyasada satın alabileceğiniz en iyi görünümlü SUV'lardan biri olmaya devam edecek. Volvo XC90, sınıfındaki en uzun değil, en geniş SUV. SUV'nin 2022 modelinin, mevcut modelle aynı fiziksel boyutları sunması bekleniyor. Büyük bir revizyon olmayacağı için SUV aynı platformda yer alacak. Bu, en iyi yol varlığını sunmasa da en iyi görünümü sunmaya devam edeceği anlamına gelir. 
 

 
2022 Volvo XC90 Fiyatı Ne Kadar?
 
Beklenen başlangıç ??fiyatı yaklaşık 52.000 (Güncel Kur İle 446.000 TL) Dolar olan XC90, aynı 250 beygirlik 2.0L turboşarjlı motorla çalıştırılacak.
 
 
 

Kontrol Et

Almanya iş dünyası güveninde resesyon sinyalleri

Almanya’da IFO iş iklimi endeksi düşüşünü sürdürerek Avrupa’nın en büyük ekonomisinde resesyon endişelerini artırdı. Almanya’da …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir