25/09/2024 07:57

2022 Kia Sportage Nisan Ayınca Çıkacak 2022 Kia Sportage Casus Fotografları Çekildi

Kia , ABD otomobil pazarına yeni ürünlerle çok güçlü bir şekilde vuruyor. En son speküle edilen model yeni 2022 Kia Sportage'ın Nisan ayında ortaya çıkması bekleniyordu ancak bir şekilde gerçekleşmedi. Yeni raporlar, Kia'nın yeni kompakt SUV'sinin küresel olarak tanıtılmasının çok yakında olduğunu ve Haziran ayında görücüye çıkacağını söylüyor.
 
 
Koreliler araçlarını resimlerle çok kızdırıyorlar, bu yüzden aracın resimlerinin çok yakında düşmesini bekleyin. Ayrıca arabanın bazı temel detaylarıyla birlikte gelecek. Rezervasyonlar Kore pazarında aynı anda açılırken, ABD'de piyasaya sürülmesi kendi zamanını alacak. 
 

 
Bütün bunlar yine bir spekülasyon olsa da, haberler TheKoreanCarBlog'dan geliyor . Test edilen yeni Sportage'ın casus fotoğrafları bir süre önce çıkmıştı. Ancak kamuflajın çok yakında kaybolmasını bekleyin. Yeni Sportage, yeni Kia rozetini taşıyacak ve Forte kompakt sedan stiline paralel çizgiler halinde olacak.
 
 
Kia Sportage, kardeş şirketin Hyundai Tucson'ına çok benziyor . Tasarım elbette paylaşılmayacak bir şey ama çoğunlukla güç aktarım mekanizması bitleri ve temelleri olacak. Ve güç aktarım sistemi benzin, dizel ve elektrik dahil çok çeşitli olabilir.
 
Yeni Kia Sportage sürümünün yeni spekülasyonunun doğru olduğunu umalım, üçüncü çeyreğin sonunda bayilere ulaşmasını bekleyin.

Kontrol Et

Almanya iş dünyası güveninde resesyon sinyalleri

Almanya’da IFO iş iklimi endeksi düşüşünü sürdürerek Avrupa’nın en büyük ekonomisinde resesyon endişelerini artırdı. Almanya’da …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir