16/09/2024 23:05

2022 Hyundai Elantra N Geliştirilmesinde Son Aşamaya Gelindi 2022 Hyundai Elantra Fiyatı ve Özellikleri

2022 Hyundai Kona N'nin yakın zamanda piyasaya sürülmesinden sonra, Koreli şirket onu bol N araba ile takip edeceğine söz verdi. Bir sonraki, gelişiminin son aşamalarında olan Elantra spor sedan. Casus fotoğrafları burada ve dünyanın en çok test edilen pisti Nurburgring'den. 2022 Elantra N'nin gürleyen ve boğuk egzoz notaları olan görüntüleri var. 
 

 
N performans otomobilleri hızlı bir şekilde büyüyor ve bu, performans geçmişine sahip üçüncü otomobil. İlk olarak Veloster N hatchback , Kona N ve şimdi de Elantra. Bir hatchback, bir SUV ve şimdi de orantıları sıkı olan bir sedandan oluşan mükemmel bir seri. 
 

 
2022 Hyundai Veloster N, performans yerine erişimi ve ergonomiyi zorlaştıran yalnızca iki kapılı ve kapaklı kapı düzeniyle geleneksel hot-hatch mantrasını takip ediyor. Sedan'da ise böyle bir taviz yok, bir coupe haline getirilmedi, olması gerektiği gibi geliyor.
 
 
Üç N-line otomobilin tümü sonunda aynı motoru kullanacak. Güç aktarma sistemi hepsinde ortaktır ve 6 ileri manuel veya 8 ileri otomatik şanzıman seçenekleriyle 2L sıralı 4 silindirli, 275 hp motordur. Hepsi arasında ortak olan bir şey de önden çekiş düzenidir, bu yüzden bunların drifter olmasını beklemeyin. 
 

2022 Hyundai Elantra N performans sedanı, 2021'in 4. çeyreğinden önce piyasaya sürülmesini bekliyoruz. bagaj kapağı. Rekabet olarak Honda Civic Type-R ve Subaru WRX'in beğenisini alacaktı.

Kontrol Et

Bakan Şimşek, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası yönetimiyle görüştü

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, bir araya geldiği Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir