25/09/2024 08:53

2022 Honda Civic Türkiye’ye Ne Zaman Gelecek 2022 Honda Civic Fiyatı ve Özellikler…

Standart Civic'teki değişikliklerin yanı sıra, 2022 Honda Civic Type R, bu yıl daha sonra geldiğinde daha güçlü bir motorla yeniden modellenecek . Şimdilik, sedan iç , dış ve MPG figürlerine kapsamlı bir yenileme getiriyor . İlk görüntülere bakıldığında, 2022 Civic, konsepte ve daha önce gelen prototip görüntülere çok benziyor. Daha iyi sürüş dinamikleri, geliştirilmiş performans ve daha iyi iç mekan için boyutlar da artırıldı.
 

 
Standart özelliklerin ve özelliklerin yanı sıra, 2022 Honda Civic, 4 donanım seviyesinin tamamında standart donanım olarak Honda Sensing Safety Suite'i de alıyor . Tüm bu değişiklikler ve yepyeni bir yeniden tasarımla 2022 Civic, Toyota Corolla , Hyundai Elantra ve Mazda 3 gibi tanınmış rakiplerine karşı rekabet ediyor . Mansiyonlar ayrıca Nissan Sentra ve Kia Forte'ye de gidebilir.
 
 
Yeniden tasarlanan 2022 Honda Civic ile dış görünüm ve boyutlar nasıl değişiyor?
 
Yeni 11. neslin doğuşu sayesinde, 2022 Honda Civic tamamen yeniden tasarlandı ve ayrıca yeni bir Göktaşı Grisi rengine kavuştu. Boyutlar önemli ölçüde değiştirildi ve ağabeyi Honda Accord gibi daha akıcı ve hakim görünen tasarım da öyle . Dingil mesafesi 1,4 inç uzatıldı ve arka iz, her ikisi de daha iyi dengeye ve daha fazla kabin alanına yardımcı olan 0,5 inç daha geniş hale getirildi. A sütunları da kör noktaları azaltan ve daha iyi görüş sağlayan 2 inç geriye taşındı.
 
 
Bir itibaren  önceki nesil ilginç tasarım , şimdi dış LED DRLs ve şık ızgara ile led farlar alır. Yanda, çapraz çizgiler ortadan kalkıyor ve önden arkaya doğru uzanan pürüzsüz, akıcı bir siluet elde ediyorsunuz. Döşeme seviyesine bağlı olarak, LX kaplamalarında 17 inç alaşım jantlar alırken, diğerlerinde 18 inç alaşım jantlara yükseltilirken jant boyutu da değişir. Arkaya geçin ve Honda Accord hayaletinin kılık değiştirmiş size baktığı hissine kapılacaksınız. Genel olarak, 2022 Honda Civic'in yoldaki varlığı, önceki modellerin kilometrelerce önünde.
 
 
2022 Honda Civic'in iç mekanındaki değişiklikler neler?
 
2022 Honda Civic'in iç mekanına girin ve kabinin her yerinde Sadelik ve Bir Şey tasarım dilini deneyimleyin. İlk kez, 20 bin dolarlık bir fiyat etiketi ile 2022 Civic'in havası, BMW 3 Serisi gibi minimalist ve lüks bir his veriyor . Özel A/C havalandırmaları yerine, ön panelde 5 yerden dışarı fırlayan düğmelerle petek örgülü bir panel yer alıyor. Gösterge panelinin üst kısmında, satın aldığınız donanıma bağlı olarak 7 inç veya 9 inç dokunmatik bilgi-eğlence sistemi bulunur. 
 
 
Petek panelin altında, orta konsoldaki vites kolu ve bardak tutucularla birlikte klima kontrol ayar düğmeleri sağlanmıştır. Çok işlevli direksiyon simidi, Spor döşemeden itibaren deri döşeme alır. Ön koltuklar konforlu bir şekilde geniştir ve Touring döşemesinde deri döşemeye yükseltilen alt döşemelerde kumaş ve PU döşeme bulunur. Arka koltuklar, uzun boylu erkeklerin bile rahatça sığabileceği kadar rahat ve geniştir. 
 
 
Ses sistemi, 4 hoparlörlü ve daha küçük üniteli 8 hoparlörlü kurulum arasında değişir. 2022 Civic Touring'e yükseltin ve 12 hoparlörlü Bose Premium Surround Ses sistemine sahip 9 inç dokunmatik ekranlı bilgi-eğlence sistemine sahip olun. Apple CarPlay, Android Auto, Bluetooth ve Homelink özellikleri de standart gönderi olarak paket halinde gelir. Bilgi-eğlence sistemi çok sezgisel ve kullanımı kolay ve alışması çok kolay. 2022 Honda Civic'in iç ve bilgi-eğlence sisteminin dikkate değer özelliklerinden bazıları şunlardır:
 
  • Kumaş veya deri döşemeli elektrikli ayarlanabilir ön koltuklar
  • Eğimli ve teleskopik ayarlı ve deri döşemeli çok fonksiyonlu direksiyon
  • Çift Bölgeli otomatik klima kontrolü
  • 7 inç/10 inç dijital küme ekranı
  • 7 inç/9 inç dokunmatik bilgi-eğlence sistemi
  • Apple CarPlay, Android Auto ve Ana Bağlantı
  • Navigasyon
  • Sirius XM ve HD Radyo
 
2022 Honda Civic'in hangi motoru var ve performansı nasıl?
 
Çevredeki büyük değişikliklere rağmen Honda , yeniden tasarlanan 2022 Civic için 2021 Civic'teki aynı motorları kullanmayı seçti . Kaputun altında, LX ve Sport kaplamalarla, 158 hp ve 138 lb-ft tork üretmek üzere hazırlanmış 2.0L doğal emişli sıralı-4 silindirli bir motor elde edersiniz. EX ve Touring donanımları, güç çıkışını 180 hp'ye ve torku 177 lb-ft'ye çıkarmak için üzerinde çalışılan 1.5L turboşarjlı sıralı 4 silindirli motora sahip. CVT şanzıman her iki motorda da sabit kalır. Ayrıca, her iki güç aktarma sistemi de gücü tekerleklere FWD aracılığıyla aktarıyor ve öncekiler gibi AWD yok.
 

 
Güç aktarma organlarının korunmasına rağmen, 2022 Honda Civic'in özelliklerine ek bir Spor sürüş modu eklendi. Bu, gaz kelebeği tepkisini artırarak ve çıkışı en yüksek performans için optimize ederek daha da pratik hale getirir. Neyse ki, bu CVT iyi olanlardan biri ve sürüş deneyimini köreltmiyor. Bununla birlikte, saflık isteyenler için, manuel şanzıman henüz tozu ısırmadı. Honda, 2022'de Civic Si'yi geri getiriyor ve 2022 Civic Type R de bu yılın sonlarında geliyor. Bunların her ikisi de, bu RPM'lerin suyunu çıkarmak için manuel çubuk kaydırmayı alacaktır.
 
 
Standart Civic hiçbir zaman performans için yapılmamış olsa da, meraklılar onu boş bir asfalt şeridinden aşağı itmekten kendilerini alamazlar. Bunun için, 2.0L pot ile 2022 Civic , 0-60 mil hıza rahat bir 8.2 saniyede koşarken, çeyrek mil 16.3 saniyede neredeyse iki katı zaman alıyor. Turboşarjlı güç aktarma organı ile, 0-60 mph süresi 7 saniyenin hemen altına düşer. Önde 11,3 inç rotorlar ve arkada 10.3 inç rotorlar aldığınız için bu yıl frenler de güçlendirildi. Bunlar, sedanın 113 fitte 60-0 mph'den durmasına izin veriyor.
 
 
2022 Honda Civic hangi MPG rakamlarını sunuyor?
 
Günlük bir sürücü için daha sportif bir yaklaşım olmasına rağmen, 2022 Honda Civic aslında yakıt açısından oldukça verimli. Bununla birlikte, tuhaf olan, MPG rakamlarının trime bağlı olarak değişmesidir. Temel LX trimi ile şehirde 31 MPG, otoyolda 40 MPG ve kombine 35 MPG alırsınız. Sport donanımına yükseltin ve bu rakamlar şehirde 30 MPG'ye, otoyolda 37 MPG'ye ve toplamda 33 MPG'ye düşüyor. Şaşırtıcı bir şekilde, turbo güç aktarma sistemi yakıt açısından en verimli olanıdır ve bu da yalnızca EX trimindedir. 
 

 
EX trim, şehirde 33 MPG, otoyolda 42 MPG ve kombine 36 MPG sunuyor. En üst düzey Touring trimi, MPG rakamlarının şehirde 31 MPG'ye, otoyolda 38 MPG'ye ve 34 MPG'ye düştüğünü görüyor. Tüm donanımlar 12,4 galonluk bir yakıt deposuyla donatılmıştır, bu da genel sürüş menzilinin en iyi 446 mil ve en kötü 409 mil arasında dolaşmasına neden olur. Bu rakamların her ikisi de 2022 Civic'in boyunda bir sürüş için yeterince kabul edilebilir.
 
 
2022 Honda Civic'in Çıkış Tarihi ve Fiyatı
 
2022 Honda Civic, Kanada'da Greensburg, Indiana ve Alliston, Ontario'da üretime girmeye hazırlanıyor. 28 Nisan 2021'de piyasaya sürülen 2022 Honda Civic, önceki modellerden kazanma ipuçlarını koruyor ve bazılarını getiriyor. Zengin özelliklere sahip kaplamalarda cep dostu fiyatlarla sunulan bu durumu daha da güçlendiriyor.
 
 
Rekabet zorlu olsa da, 2022 Honda Civic, performans, yakıt verimliliği ve pratiklik için klasik yeteneği ile kendine has özelliklere sahip. Yeniden tasarımla, aynı zamanda sade ancak rafine ve geleceğe hazır bir iç mekana sahip ve bu da onu diğerlerinden üstün kılıyor. Bu nedenle 2021 yazında bayilerde satışa çıktığında kesinlikle almanızı tavsiye ederiz. 
 
 Hepsi 2021 Yazında satış için bayilere ulaşmaya ayarlanmış, EX-L trimi durduruldu ve MSRP 21.700 (Güncel Kur İle 191.600 TL) ile 28.300 (Güncel Kur İle 246.000 TL) dolar arasında değişen fiyatlarla piyasaya sürülecek.

Kontrol Et

Almanya iş dünyası güveninde resesyon sinyalleri

Almanya’da IFO iş iklimi endeksi düşüşünü sürdürerek Avrupa’nın en büyük ekonomisinde resesyon endişelerini artırdı. Almanya’da …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir