25/09/2024 08:53

2021 AVM çalışma saatleri değişti mi? AVM’ler kaçta açılıyor?

AVM'ler hafta sonu açık mı? Hafta içi AVM'ler kaçta açılıyor, kapanıyor? Vatandaşlar AVM çalışma saatlerinde yapılan son değişikliğin ne olduğunu araştırıyor. İşte 2021 AVM çalışmsa saatlerinde son durum.
 

 
AVM'LER HAFTA SONU AÇIK MI? AVM ÇALIŞMA SAATLERİ 
 
Perakende ve hizmet sektöründeki giyim, tuhafiye, züccaciye, hırdavat, terzi, berber gibi dükkanlar, büro ve ofisler vb. iş yerleri ile AVM’ler;
Sağlık Bakanlığı Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehberinde içerisinde bulunduğu iş kolu için belirlenen tüm salgınla mücadele tedbirlerine riayet etmek kaydıyla (Pazar günleri hariç) 07.00 – 21.00 saatleri arasında faaliyet gösterebileceklerdir.
 

 
AVM'DE İLK! YERİNDE AŞI İSTASYONU
 
Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğü ile yapılan görüşmeler sonucunda, ‘yerinde aşı’ istasyonu kabul edildi.Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş, konuya ilişkin açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "AYD çatısı altındaki AVM’ler, Sağlık Müdürlükleri ile görüşerek, Sağlık Bakanlığı ve Sayın Bakan Fahrettin Koca önderliğinde başlatılan Kovid-19 aşılama kampanyasına lokasyon göstererek her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etmişlerdir.

Kontrol Et

Almanya iş dünyası güveninde resesyon sinyalleri

Almanya’da IFO iş iklimi endeksi düşüşünü sürdürerek Avrupa’nın en büyük ekonomisinde resesyon endişelerini artırdı. Almanya’da …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir